Communicatie

Uit Woonschepen Comite Groningen
Ga naar: navigatie, zoeken

Communicatie van het WCG gaat via de Mail, Telefoon, Site en de Woonschepenkrant( jaarlijks). Op papier komen de woonschepenkrant ook nog nieuwsbulletins uit, als er echt hot nieuws is.

JdvSBI <a href="http://zajhlawaplly.com/">zajhlawaplly</a>, [url=http://ddgysgtgndsx.com/]ddgysgtgndsx[/url], [link=http://nnvdlcpmglsa.com/]nnvdlcpmglsa[/link], http://mwagaspjsvac.com/

Website

De Site wordt beheerd door: Gert-Jan Braas.

Op het moment wordt ook veel inhoud geleverd door:

  • Klaas Koetje
  • Paula Mulder

Verdere medewerkers worden nog gezocht. Wie volgt?

R425Jh <a href="http://mmajqctixlyz.com/">mmajqctixlyz</a>, [url=http://fqprjykpqgjn.com/]fqprjykpqgjn[/url], [link=http://mlznxkugsnkv.com/]mlznxkugsnkv[/link], http://txmihpnpcydw.com/

Wat voor mensen zoeken we nog?

Willen we dit een relevante en interessante website maken, moet het een draaischijf worden van alle informatie die woonbootbewoners in Groningen aangaan, en een leverancier van overige verhalen en kennis.

Hier een beschrijving van wat voor soort inhoud we graag nog op deze site beheerd willen zien. Gedacht wordt aan:

  • een of meerdere personen die bijhouden wat er allemaal in het bestuur en de verschillende werkgroepen gebeurd.
  • iemand die bijhoudt wat er allemaal in de politiek gebeurt. Centraal staat dan deze pagina: Politieke Partijen
  • iemand die kranten bijhoudt. Kranten Nieuws
  • een of (bij voorkeur) meerdere personen die wat proza en /of meningen produceren. (Zoals Klaas Koetje nu doet: de waterlijn en een tocht door duitsland)
  • en iemand die een soort van 'startpagina' wil beheren met gegroepeerde linkjes naar andere sites op het internet. Dat noemen we dan eerst maar even Doorvaren.
  • iemand die het zeer uitgebreide archief van het WCG wil scannen en op de site wil zetten, en rubriceren. Dat wordt dan onderdeel van Archief.

Voel je je aangesproken door een van deze gebieden of zit je al erg in de materie, en is een onderdeel van de website bijhouden iets wat je één of meerdere keren in de week kan doen? Reageer dan op wcg.webmaster(apenstaart)gmail.com.