WCG publicaties: verschil tussen versies

Uit Woonschepen Comite Groningen
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 9: Regel 9:
 
* 1988 [https://drive.google.com/file/d/0B8jovuE9n_DbaXlXOUJaTTE2Z1E/edit?usp=sharing Bij de wal betrokken]  
 
* 1988 [https://drive.google.com/file/d/0B8jovuE9n_DbaXlXOUJaTTE2Z1E/edit?usp=sharing Bij de wal betrokken]  
  
Een uitgebreid woonomgevingsonderzoek door het WCG. Nauwkeurige beschrijving van de stand zaken per kanaalvak met inrichtingsvoorstellen voor eventueel walgebruik. Het boekje bevat een adequate  beschrijving van het woonschepenbeleid in andere waterrijke nederlandse gemeenten anno 1988.
+
Een uitgebreid woonomgevingsonderzoek door het WCG. Nauwkeurige beschrijving van de stand zaken per kanaalvak met inrichtingsvoorstellen voor eventueel walgebruik. Het boekje bevat een adequate  beschrijving van het woonschepenbeleid in andere waterrijke gemeenten anno 1988.
  
  

Versie van 1 mei 2014 om 08:19

Het WCG heeft een aantal publicaties uitgegeven die hier zijn te downloaden.


Een fraai tijdsbeeld van de pioniers van het huidige Wonen op het Water in Groningen. In een tijd dat het drinkwater nog per boot door de havendienst bezorgd werd en een elektriciteitsaansluiting niet vanzelfsprekend was. Veel discussies gingen toen al over dezelfde onderwerpen als tegenwoordig.


Een uitgebreid woonomgevingsonderzoek door het WCG. Nauwkeurige beschrijving van de stand zaken per kanaalvak met inrichtingsvoorstellen voor eventueel walgebruik. Het boekje bevat een adequate beschrijving van het woonschepenbeleid in andere waterrijke gemeenten anno 1988.


Over het liggeldvraagstuk in de periode 1994-2010 en de uitzonderlijke acties tegen de drastische liggeldverhoging in 1996. Uiteindelijk werd een heuse woonboot op blokken hout voor het Stadhuis afgemeerd. Een informatieve en zeer vermakelijke (foto)reportage