Meningsvormende gemeenteraad over de Suikerzijde

Uit Woonschepen Comite Groningen
Versie door DirkVanDriel (Overleg | bijdragen) op 25 mei 2021 om 20:42

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

5 mei 2021


Bericht van de gemeente:

Vorige week hebben wij het zienswijzenverslag van het ontwerpbestemmingsplan ‘De Suikerzijde, deelgebied noord’, op de ontwerpstructuurvisie ‘De Suikerzijde’ en op de Aanvulling MER van ‘De Suikerzijde’ aan u toegezonden. Wij hadden u toegezegd u een bericht te sturen wanneer de datum en tijd van de behandeling in de raad bekend is. Dit is ondertussen het geval.

De gemeenteraad zal de stukken van ‘De Suikerzijde’ in de meningsvormende bijeenkomst op 26 mei 2021 tussen 17.00 - 18.30 uur bespreken. Als u dat wenst, kunt u dan gebruik maken van uw spreekrecht. U kunt dan uw zienswijze persoonlijk uitleggen in deze meningsvormende bijeenkomst van de raad. Wegens de Coronamaatregelen wordt het inspreken enkel digitaal gedaan. U moet zich hiervoor minimaal 24 uur voor de vergadering aanmelden bij de griffier van de meningsvormende bijeenkomst van de raad, telefoon: (050) 367 76 78. U krijgt dan ook uitleg over hoe het digitale inspreken verloopt.


Mocht je als waterbewoner nog een aanvulling op de stukken willen geven, neem dan even contact op met het WCG: woonschepencomite.groningen@gmail.com