Bestuur en werkgroepen: verschil tussen versies

Uit Woonschepen Comite Groningen
Ga naar: navigatie, zoeken
 
(23 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
'''Bestuurssamenstelling 2019 - 2020'''
+
'''Bestuurssamenstelling 2019 - 2021'''
  
  
Op de goedbezochte jaarlijkse algemene ledenvergadering heeft, met één tegenstem en een enkele onthouding, de overgrote meerderheid van de bijna 50 aanwezige scheepsbewoners ingestemd met de voorgedragen kandidaten. Na een voorstelronde onder leiding van technisch voorzitter Inger Stevens introduceerde elke kandidaat zichzelf. Daarna volgde de stemming en was het nieuwe bestuur een feit.
+
1 februari 2020
  
'''André Wolff''' (Diepenring), '''Gerrit de Goede''' (Noorderhaven), '''Lammert Eggens''' (Woonschepenhaven), '''Koos Westerhoff''' (Noord Willemskanaal) en '''Dirk van Driel''' (Verbindingskanaal) zijn de mannen die “het” samen met de bewoners uit de onderscheiden kanaalvakken gaan doen.
+
'''André Wolff''' (voorzitter, Diepenring), '''Koos Westerhoff''' (Noord Willemskanaal) vormen het bestuur van het WCG
  
Voor de Noorderhaven is dat al  a.s. woensdag om 20.00 uur tijdens de commissievergadering Ruimte en Wonen, waarin vanaf 20.00 het plan van aanpak Noorderhaven wordt besproken. Er hebben zich inmiddels zoveel insprekers gemeld dat de inspreektijd ingekort is tot twee en halve minuut.
 
  
 +
1 oktober 2021
  
Er is veel ruimte voor de bewoners om invloed uit te oefenen op de koers van het WCG: zowel per e-mail als in de maandelijkse openbare bestuursvergaderingen kunnen bewoners hun stem laten gelden. Een aantal oud-bestuursleden denkt actief mee met het bestuur om heldere, breed gedragen standpunten te formuleren.  
+
Het huidige bestuur zoekt opvolging en dat lukt vooralsnog niet. [https://www.woonschepencomite-groningen.nl/index.php/Jaarvergadering_uitgesteld . . meer informatie]
  
* [http://www.woonschepencomite-groningen.nl/index.php/WCG-bestuur_unaniem_herkozen,_uitgangspunten_onder_druk_door_nieuwe_wet Uitgangspunten van het bestuur]
 
  
* [http://www.woonschepencomite-groningen.nl/index.php/Convenant Convenant tussen WCG en gemeentebestuur]
+
* [https://www.woonschepencomite-groningen.nl/index.php/Convenant Convenant tussen WCG en gemeentebestuur]

Huidige versie van 23 dec 2021 om 09:49

Bestuurssamenstelling 2019 - 2021


1 februari 2020

André Wolff (voorzitter, Diepenring), Koos Westerhoff (Noord Willemskanaal) vormen het bestuur van het WCG


1 oktober 2021

Het huidige bestuur zoekt opvolging en dat lukt vooralsnog niet. . . meer informatie