Gratis nieuwsbrief

Uit Woonschepen Comite Groningen
Ga naar: navigatie, zoeken

De papieren nieuwsbrief zal steeds meer tot het verleden gaan behoren.

Om iedereen goed te informeren verstuurt het WCG maandelijks een digitale nieuwsbrief, die meteen als agenda fungeert voor de openbare bestuursvergadering elke eerste maandag van de maand. Een groot aantal bewoners heeft zich al aangemeld voor deze nieuwsbrief.

Het is voor het WCG belangrijk dat iedereen goed geïnformeerd is. Dan kun je ons bijvoorbeeld voorzien van aanvullende informatie. Of je kunt ons laten weten dat je een andere mening bent toegedaan over een bepaalde kwestie. Ook een opiniepeiling per e-mail over een bepaald onderwerp behoort tot de mogelijkheden. Bewoners kunnen dan nog meer invloed op het bestuur uitoefenen. Elke aanmelding betekent ook een ondersteuning en waardering van onze inspanningen!

Aanmelden is eenvoudig, stuur een mailtje naar: woonschepencomite.groningen@gmail.com

We beperken het aantal e-mails tot een minimum: in principe 1 x per maand of als er echt belangrijk nieuws is. We gaan vertrouwelijk met je e-mail adres om en geven het niet door aan anderen. Het is handig als je even aangeeft in welk kanaal je ligt, zodat we nieuws gericht kunnen versturen als dat nodig is.